Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na dobre śniadanie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8490
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1240
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4632
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8490
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1240
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10178
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4632
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 691
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach w osolonej wodzie przez około 25 minut, po czym ostudzić i obrać Szynkę pokroić w drobna kostkę i z płatkami migdałowymi smażyć na oleju przez 5 minut na bardzo małym ogniu z dodatkiem posiekanej mięty i papryki. Następnie ziemniaki pokroić, połączyć z pokrojonymi korniszonami, szynką i majonezem, w razie potrzeby doprawić do smaku i starannie wymieszać. Podawać z dobrym pieczywem.