Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko w jednej sałatce, twaróg, warzywo i owoce. Sałatka jest bardzo smaczna, zdrowa, pożywna i łatwa do zrobienia.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Ugotowanie bobu zajmie nam 5 minut. Bób myjemy w zimnej wodzie. Do osolonej, wrzącej wody wsypujemy bób. Gotujemy go około 4 minuty (od momentu ponownego zagotowania wody). Odcedzamy i płuczemy w zimnej wodzie, potem obieramy. W słoiczku przygotowujemy sos, wystarczy wymieszać składniki. Ostygnięty bób przekładamy na talerz, posypujemy pokruszonym twarogiem i posiekaną miętą. Rozkładamy maliny, całość polewamy sosem.