Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystko w jednej sałatce, twaróg, warzywo i owoce. Sałatka jest bardzo smaczna, zdrowa, pożywna i łatwa do zrobienia.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 138
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1297
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 78
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 138
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1297
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 78
Składniki
Ugotowanie bobu zajmie nam 5 minut. Bób myjemy w zimnej wodzie. Do osolonej, wrzącej wody wsypujemy bób. Gotujemy go około 4 minuty (od momentu ponownego zagotowania wody). Odcedzamy i płuczemy w zimnej wodzie, potem obieramy. W słoiczku przygotowujemy sos, wystarczy wymieszać składniki. Ostygnięty bób przekładamy na talerz, posypujemy pokruszonym twarogiem i posiekaną miętą. Rozkładamy maliny, całość polewamy sosem.