Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do wędlin lub sama do pieczywa. Polecam wypróbować:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8641
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Zimne pokroić w kostkę. Grzybki odcedzić na sitku również pokroić w kostkę. Łodygę selera przeciąć wzdłuż na paski i pokroić w kostkę. Dodać majonez,jogurt i doprawić solą i pieprzem,Wymieszać i dać na kilkanaście min.do lodówki. Smacznego życzę!