Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super gorące kanapki na śniadanie. Sandwicze możemy różnorodnie kombinować składnikami których użyjemy do ich zrobienia.
opiekacz do sandwiczy, nóż,
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3997
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34234
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1737
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113662
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3997
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34234
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1737
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113662
Składniki
1.Cebulę obrać, opłukać, osuszyć i pokroić w cienkie plastry. 2.Kromki chleba posmarować masłem. 3. Na 6 kromkach położyć po plasterku szynki lub boczku, po plasterku cebulki i posypujemy serem mozzarella . 4. Następnie przełożyć je pozostałymi posmarowanymi masłem kromkami chleba tostowego. 5. Opiekacz do sandwiczy rozgrzać, włożyć do niego gotowe kanapki, zamknąć i opiekać od 3-4 min. Smacznego !!!