Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super gorące kanapki na śniadanie. Sandwicze możemy różnorodnie kombinować składnikami których użyjemy do ich zrobienia.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
1.Cebulę obrać, opłukać, osuszyć i pokroić w cienkie plastry. 2.Kromki chleba posmarować masłem. 3. Na 6 kromkach położyć po plasterku szynki lub boczku, po plasterku cebulki i posypujemy serem mozzarella . 4. Następnie przełożyć je pozostałymi posmarowanymi masłem kromkami chleba tostowego. 5. Opiekacz do sandwiczy rozgrzać, włożyć do niego gotowe kanapki, zamknąć i opiekać od 3-4 min. Smacznego !!!