Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem nie smażone ;)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 436
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 436
Składniki
Dwie kromki chleba posyp serem, na wierzchu ułóż po 2 cząstki pomidora. Posyp pieprzem, przykryj 2 plasterkami wędzonego bekonu. Posyp resztą sera, przykryj pozostałymi kromkami. Wierzch sandwiczy posmaruj majonezem. Rozgrzej toster (do sandwiczy, nie taki, z którego wyskakują tosty ;) ja mam 3w1 i włożyłam płyty do grillowania), na dolnej płycie rozpuść masło, połóż sandwicze, zamknij toster i upiecz. Przed podaniem przekrój po przekątnej na połowę.