Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab szpikowany śliwką można wykorzystać na wiele sposobów. Można podać do na zimno jako wędlinę lub w galarecie np. na śniadanie świąteczne.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 261
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2906
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28962
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 261
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2906
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28962
Składniki
1. Przygotowuję schab (zapraszam do mojego przepisu: Schab szpikowany śliwką). Studzę. Kroję w plastry.
2. Żelatynę rozpuszczam w wodzie. Czystą solę, bulionową nie. 3. Czekam aż ostygnie ale nie stężeje. 4. Schab układam na paterze. Ozdabiam. Wkładam do lodówki by zrobiły się zimne (lepiej tężeje galareta). 5. Zalewam zimną galaretą porcjami (w odstępie kilkunastu minut).