Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały serek na śniadanie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Składniki
Wykonanie: Do garnka wlać mleko, posolić do smaku i pozostawić na małym ogniu. Osobno do miski wbić całe jajka i wylać do lekko podgrzanego mleka. Trzepaczką delikatnie rozbić powstałą masę, wymieszać i dalej podgrzewać. Kiedy jajka się zetną i zacznie się oddzielać serwatka, odcedzić do sernego worka. Po 2-3 godzinach wyjąć i podawać na chlebie najlepiej z chrzanem. SMACZNEGO.