Śniadania Przepis na:
Przepisów i artykułów: 55 Ocena: 2587
Dodano: 18.08.2009
Odsłon: 12424
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Do blendera wrzuc wszystkie składniki i miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 2 minut do uzyskania jednolitej konsystencji.
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

GREGORHSPEED 14 listopada 2013Zgłoś do usunięcia
Muszę spróbować.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 20 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Droga Jolam, komentarz Mirabelki wcale mi nie przeszkadza. Fakt, nie jest to prawdziwy serek homogenizowany, tylko do niego podobny ;D2 Kto głosował? | Odpowiedz

Jolam 20 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Mirabelka jak zwykle się wymądrza;p. Wiadomo przecież Mirabelko, że nie zrobi się serka homogenizowanego w domu!. Tutaj mamy przepis na serek odpowiadający smakowo i konsystencją serkowi homogenizowanemu:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 30 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
W to nie wątpię, ale to nie ma nic do rzeczy. "homogenizowany" nie jest synonimem słowa "smaczny" :P0 Kto głosował? | Odpowiedz

Mateusz15 30 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Wiem, że nie, ale jest smaczny0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 28 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
HOMOGENIZOWANY? Jakoś nie widzę w przepisie, żeby był on homogenizowany w homogenizatorze :P wybacz, że się czepiam, ale homogenizacja to jest pewien proces niemożliwy do odtworzenia w domu, to tak jakbyś zrobił mizerię i nazwał ją "ogórki kiszone". To jest po prostu zwykły twaróg z cukrem i śmietaną.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 20 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
A ja zawsze kupuję gotowy, ale tylko Maćkowy, bo najbardziej mi smakuje. Może się skuszę na Twoją wersję... :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 18 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Moim zdaniem pomysł fajny na nadzienie nalesników. Pozdrawiam ;)2 Kto głosował? | Odpowiedz