Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczne i treściwe śniadanie. Połączenie dwóch serów ,fety i parmezanu.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35750
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1764
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6058
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35750
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1764
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6058
        
        
                Składniki
Ser rozgniatamy widelcem ,wbijamy jajka ,dodajemy parmezan ,mleko ,mąkę i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Na lekko natłuszczoną patelnię wylewamy masę jajeczną ,przykrywamy i smażymy na wolnym ogniu ,do ścięcia masy. Następnie przekładamy na talerz i obracamy drugą stroną na patelnię. Chwilę jeszcze podsmażamy. Podajemy na ciepło.