Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowy omlet z ziemniakami, szparagami i papryką to świetna propozycja na śniadanie. Polecam przepis.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Ze szparagów pozbywamy się twardych końcówek i wraz z papryką kroimy w kostkę. Na patelnie wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy ziemniaki i smażymy aż będą miękkie. Następnie dodajemy szparagi i paprykę i chwilkę podsmażamy. Jajka rozkłócamy, dodajemy mleko, przyprawy i ser starty na tarce. Wlewamy masę i smażymy na małym ogniu pod przykryciem aż jajka się zetną. Omlet podajemy z natką pietruszki i pomidorkami koktajlowymi. Smacznego ;)