Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sycące śniadanie z owocami i serem
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414762
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2395
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414762
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2395
Składniki
Chleb tostowy pieczemy w opiekaczu na złoty kolor. Banana obieramy i kroimy w plasterki z brzoskwini usuwamy pestkę i kroimy w plastry. Upieczone tosty smarujemy masłem orzechowym, kładziemy po plasterku topionego sera, na Ser kładziemy plaster brzoskwini i po 2 plasterki banana. Całość przykrywamy kolejnym plastrem topionego sera, na wierz daj plasterek banana lub przoskwini według ùznania. Tak przygotowane tosty ułóż na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Zapięcie tosty w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 7 minut, podawaj na ciepło z sokiem wieloowocowm. SMACZNEGO!!!