Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sycące śniadanie z owocami i serem
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36105
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 418
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36105
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 193
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 331
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 418
Składniki
Chleb tostowy pieczemy w opiekaczu na złoty kolor. Banana obieramy i kroimy w plasterki z brzoskwini usuwamy pestkę i kroimy w plastry. Upieczone tosty smarujemy masłem orzechowym, kładziemy po plasterku topionego sera, na Ser kładziemy plaster brzoskwini i po 2 plasterki banana. Całość przykrywamy kolejnym plastrem topionego sera, na wierz daj plasterek banana lub przoskwini według ùznania. Tak przygotowane tosty ułóż na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Zapięcie tosty w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 7 minut, podawaj na ciepło z sokiem wieloowocowm. SMACZNEGO!!!