Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sycące śniadanie z owocami i serem
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1679
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1679
Składniki
Chleb tostowy pieczemy w opiekaczu na złoty kolor. Banana obieramy i kroimy w plasterki z brzoskwini usuwamy pestkę i kroimy w plastry. Upieczone tosty smarujemy masłem orzechowym, kładziemy po plasterku topionego sera, na Ser kładziemy plaster brzoskwini i po 2 plasterki banana. Całość przykrywamy kolejnym plastrem topionego sera, na wierz daj plasterek banana lub przoskwini według ùznania. Tak przygotowane tosty ułóż na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Zapięcie tosty w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 7 minut, podawaj na ciepło z sokiem wieloowocowm. SMACZNEGO!!!