Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko słony tatar z melona na grzance z bułki wieloziarnistej to sposób na nudną kanapkę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6140
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6140
Składniki
Bułki pokrój, tak by z każdej powstały 4 grzanki.
Podpiecz na suchej patelni na rumiano.
Cebulę pokrój w drobną kostkę i wraz z czosnkiem przeciśniętym przez praskę zeszklij na łyżce oleju kokosowego.
Miąższ z melona pokrój w bardzo małą, równą kostkę.
Zmieszaj melona z cebulą, czosnkiem i łyżką białego prażonego sezamu.
Posól do smaku.
Tak przygotowany tatar nakładaj na podpieczone grzanki.
Posyp dodatkowo sezamem, udekoruj natką pietruszki.