Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje jak tradycyjny smalec, wytopiony z prawdziwej słoniny, a zrobiony jest z fasoli :) Ten "udawaniec" podbił bardzo szybko nasze podniebienia, a i pozostałe organy są pewnie zadowolone z racji zdrowego składu tego "specyfiku" :) Smacznego
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Fasolę odsączam i blenduje. Cebulę drobno siekam, podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw (jak kto lubi ;), ja preferuję wymienione w składzie). Wszystko łączymy (bez ziela angielskiego i liścia laurowego) i schładzamy. Idealnie pasuje do domowego chleba z ziarnami. Smacznego :) Pierwotny przepis (przed delikatną modyfikacją) pochodzi z bloga Szalonooka.pl