Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szalony pomysł mojej babci z Bieszczad na smaczne jajka na śniadanie wielkanocne.
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 13
Smaki Grecji!
Odsłon: 40
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 13
Smaki Grecji!
Odsłon: 40
Składniki
Wykonanie: Ugotowane jajka przekroić na połówki, wyjąć żółtka, dodać majonez, musztardę, posiekaną natkę pietruszki, paprykę wędzona, sól i pieprz do smaku, dokładnie utrzeć i odstawić w chłodne miejsce. Białka jajek panierować w mące, maczać w rozbełtanym jajku i ponownie panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim tłuszczu około 2 minut. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i napełnić szprycą przygotowanym schłodzonym farszem. Ozdobić natką pietruszki, posypać lekko pieprzem i podawać na śniadanie wielkanocne. SMACZNEGO.