Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szalony pomysł mojej babci z Bieszczad na smaczne jajka na śniadanie wielkanocne.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5133
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29572
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19144
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 894
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5133
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29572
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19144
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 894
Składniki
Wykonanie: Ugotowane jajka przekroić na połówki, wyjąć żółtka, dodać majonez, musztardę, posiekaną natkę pietruszki, paprykę wędzona, sól i pieprz do smaku, dokładnie utrzeć i odstawić w chłodne miejsce. Białka jajek panierować w mące, maczać w rozbełtanym jajku i ponownie panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim tłuszczu około 2 minut. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i napełnić szprycą przygotowanym schłodzonym farszem. Ozdobić natką pietruszki, posypać lekko pieprzem i podawać na śniadanie wielkanocne. SMACZNEGO.