Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy ciepło na dworze i nie chce się zbyt długo stać przy garach, takie przepisy sprawdzają się doskonale. Smażony bób z sadzonym jajem w sam raz na późne weekendowe śniadanie albo lekki obiad.... Bób można obrać ze skórki lub nie, jak kto woli. Polecam (2 porcje)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 300
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11110
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3646
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1242
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 300
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11110
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3646
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1242
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojony w cienkie plasterki czosnek, smażyć na średnim ogniu przez około minutę.
Dodać bób, smażyć, co jakiś czas mieszając, przez około 8 minut, wsypać posiekany koperek, oprószyć solą i pieprzem, wymieszać.
Na koniec wbić jajka, smażyć aż białko się zetnie.