Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy ciepło na dworze i nie chce się zbyt długo stać przy garach, takie przepisy sprawdzają się doskonale. Smażony bób z sadzonym jajem w sam raz na późne weekendowe śniadanie albo lekki obiad.... Bób można obrać ze skórki lub nie, jak kto woli. Polecam (2 porcje)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 851
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 45
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4115
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 851
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 45
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4115
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojony w cienkie plasterki czosnek, smażyć na średnim ogniu przez około minutę.
Dodać bób, smażyć, co jakiś czas mieszając, przez około 8 minut, wsypać posiekany koperek, oprószyć solą i pieprzem, wymieszać.
Na koniec wbić jajka, smażyć aż białko się zetnie.