Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy ciepło na dworze i nie chce się zbyt długo stać przy garach, takie przepisy sprawdzają się doskonale. Smażony bób z sadzonym jajem w sam raz na późne weekendowe śniadanie albo lekki obiad.... Bób można obrać ze skórki lub nie, jak kto woli. Polecam (2 porcje)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 14
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2806
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4158
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 14
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2806
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4158
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojony w cienkie plasterki czosnek, smażyć na średnim ogniu przez około minutę.
Dodać bób, smażyć, co jakiś czas mieszając, przez około 8 minut, wsypać posiekany koperek, oprószyć solą i pieprzem, wymieszać.
Na koniec wbić jajka, smażyć aż białko się zetnie.