Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie chleba który czasami ma zostaje.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8168
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8168
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
Składniki
Jajka mieszam z mlekiem , doprawiam solą i pieprzem. Na patelni podsmażam chleb , dodaję pokrojone w plasterki parówki. Pomidora kroję w drobną kostkę i dodaję na patelnię. Na kawałki chleba rozkładam ser. Kiedy ser zaczyna się topić wszystko zalewam jajkami. Dobrze przesmażam i posypuję szczypiorkiem.