Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robię makaron w większej ilości. Część moja rodzina zjada z rosołem bądź inną zupą, a z reszty tworzę inne, pyszne danie.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24355
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 574
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 24355
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 574
Składniki
Na patelni wytapiam boczek na chrupiące skwarki. Dodaję makaron, mieszam i smażę, aż makaron będzie gorący.
Wbijam całe jajka, doprawiam solą i pieprzem. Dokładnie mieszam i smażę do ścięcia jajek.
Moje jajka były świeżutkie, dlatego wbiłam bezpośrednio na patelnię. W innym razie proponuję wybijać po jednym do miseczki dla upewnienia się o ich świeżości'