Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robię makaron w większej ilości. Część moja rodzina zjada z rosołem bądź inną zupą, a z reszty tworzę inne, pyszne danie.
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 839
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2011
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 839
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2011
Składniki
Na patelni wytapiam boczek na chrupiące skwarki. Dodaję makaron, mieszam i smażę, aż makaron będzie gorący.
Wbijam całe jajka, doprawiam solą i pieprzem. Dokładnie mieszam i smażę do ścięcia jajek.
Moje jajka były świeżutkie, dlatego wbiłam bezpośrednio na patelnię. W innym razie proponuję wybijać po jednym do miseczki dla upewnienia się o ich świeżości'