Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja podania śniadania z jajek i parówki. Druga połówka będzie miło zaskoczona .
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5241
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2329
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 104
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5241
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2329
Składniki
Parówki przekrawamy po długości zostawiając u góry w całości na około 1 cm. Następnie wyginamy je w kształt serca i spinamy wykałaczką. Na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju i wkładamy nasze parówki. Do każdej z nich wbijamy jajko. Solimy i pieprzymy, oraz smażymy pod przykryciem do ścięcia się jaja. Życzę powodzenia.