Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja podania śniadania z jajek i parówki. Druga połówka będzie miło zaskoczona .
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19653
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19653
Składniki
Parówki przekrawamy po długości zostawiając u góry w całości na około 1 cm. Następnie wyginamy je w kształt serca i spinamy wykałaczką. Na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju i wkładamy nasze parówki. Do każdej z nich wbijamy jajko. Solimy i pieprzymy, oraz smażymy pod przykryciem do ścięcia się jaja. Życzę powodzenia.