Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne śniadanie, które dostarczy energii na cały dzień. Jest tutaj wszystko co potrzebne dla ludzkiego organizmu.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1601
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 579
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1601
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 579
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Tosty francuskie: Jajko musimy rozbełtać w misce. W jajku moczymy chleb z obu stron a następnie smażymy chleb na oliwie po około 1 - 1,5 minuty z każdej strony. Tosty bezpośrednio po smażeniu warto położyć na ręczniku papierowym.
Szpinak należy umyć a następnie podsmażyć na patelni z oliwą i czosnkiem. doprawiamy go solą i pieprzem.
Na tosty nakładamy szpinak, na wierzch kładziemy kozi ser i wrzucamy do piekarnika na 180C na około 5-6 minut.
W czasie gdy tosty są w piekarniku przygotowujemy jajko sadzone.
Po wyjęciu tostów z piekarnika nakładamy na nie jajko. Życzę smacznego!