Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne śniadanie, które dostarczy energii na cały dzień. Jest tutaj wszystko co potrzebne dla ludzkiego organizmu.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 94
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 123
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 94
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Tosty francuskie: Jajko musimy rozbełtać w misce. W jajku moczymy chleb z obu stron a następnie smażymy chleb na oliwie po około 1 - 1,5 minuty z każdej strony. Tosty bezpośrednio po smażeniu warto położyć na ręczniku papierowym.
Szpinak należy umyć a następnie podsmażyć na patelni z oliwą i czosnkiem. doprawiamy go solą i pieprzem.
Na tosty nakładamy szpinak, na wierzch kładziemy kozi ser i wrzucamy do piekarnika na 180C na około 5-6 minut.
W czasie gdy tosty są w piekarniku przygotowujemy jajko sadzone.
Po wyjęciu tostów z piekarnika nakładamy na nie jajko. Życzę smacznego!