Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne śniadanie, które dostarczy energii na cały dzień. Jest tutaj wszystko co potrzebne dla ludzkiego organizmu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Zapraszam do zobaczenia krótkiego filmu, w którym pokazuję jak przygotować takie śniadanie.
Tosty francuskie: Jajko musimy rozbełtać w misce. W jajku moczymy chleb z obu stron a następnie smażymy chleb na oliwie po około 1 - 1,5 minuty z każdej strony. Tosty bezpośrednio po smażeniu warto położyć na ręczniku papierowym.
Szpinak należy umyć a następnie podsmażyć na patelni z oliwą i czosnkiem. doprawiamy go solą i pieprzem.
Na tosty nakładamy szpinak, na wierzch kładziemy kozi ser i wrzucamy do piekarnika na 180C na około 5-6 minut.
W czasie gdy tosty są w piekarniku przygotowujemy jajko sadzone.
Po wyjęciu tostów z piekarnika nakładamy na nie jajko. Życzę smacznego!