Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
Do salaterki przełożyć obranego, pokrojonego w kostkę ogórka.
Pokrojony szczypior i natkę pietruszki.
Dodać pokrojone w kostkę liście kapusty pekińskiej, rzodkiewki pokrojone na cztery ( moje były duże ) lub na połówki, całe oliwki.
Dodać jajka obrane ze skorupek i pokrojone w plasterki.
Dodać jogurt wymieszany z kurkumą, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku.
Wszystko wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.