Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Każdego roku robię konserwy wakacyjne. Takie domowe są najlepsze. Wypływają...
Odsłon: 373
Mocno warzywna wersja pysznego dania.
Odsłon: 475
Składniki
Do salaterki przełożyć obranego, pokrojonego w kostkę ogórka.
Pokrojony szczypior i natkę pietruszki.
Dodać pokrojone w kostkę liście kapusty pekińskiej, rzodkiewki pokrojone na cztery ( moje były duże ) lub na połówki, całe oliwki.
Dodać jajka obrane ze skorupek i pokrojone w plasterki.
Dodać jogurt wymieszany z kurkumą, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku.
Wszystko wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.