Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie jest proste, szybkie i obowiązkowo smaczne.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2106
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3728
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2106
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3728
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Składniki
Młode pędy sosny płuczę, wkładam do szklanki posypuję cukrem i zalewam gorącą wodą, tylko tak aby zakryć pędy. Studzę. Jeden serek 200 g dokładnie mieszam z kawą. Do miseczek przekładam naprzemiennie łyżeczkę serka waniliowego i kawowego. Banana kroję w paski, ukośnie układam na serku. Z ostudzonego syropu wyjmuję pędy sosny, wykruszam zielone ziarenka. Brązowym syropem polewam serek i posypuję ziarenkami sosny.