Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie jest proste, szybkie i obowiązkowo smaczne.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Składniki
Młode pędy sosny płuczę, wkładam do szklanki posypuję cukrem i zalewam gorącą wodą, tylko tak aby zakryć pędy. Studzę. Jeden serek 200 g dokładnie mieszam z kawą. Do miseczek przekładam naprzemiennie łyżeczkę serka waniliowego i kawowego. Banana kroję w paski, ukośnie układam na serku. Z ostudzonego syropu wyjmuję pędy sosny, wykruszam zielone ziarenka. Brązowym syropem polewam serek i posypuję ziarenkami sosny.