Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie jest proste, szybkie i obowiązkowo smaczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112869
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 160
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 376
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 410
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 730
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112869
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 160
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 376
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 410
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 730
Składniki
Młode pędy sosny płuczę, wkładam do szklanki posypuję cukrem i zalewam gorącą wodą, tylko tak aby zakryć pędy. Studzę. Jeden serek 200 g dokładnie mieszam z kawą. Do miseczek przekładam naprzemiennie łyżeczkę serka waniliowego i kawowego. Banana kroję w paski, ukośnie układam na serku. Z ostudzonego syropu wyjmuję pędy sosny, wykruszam zielone ziarenka. Brązowym syropem polewam serek i posypuję ziarenkami sosny.