Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje śniadanie jest proste, szybkie i obowiązkowo smaczne.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 816
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 374
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3461
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 189
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 816
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 374
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3461
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 189
Składniki
Młode pędy sosny płuczę, wkładam do szklanki posypuję cukrem i zalewam gorącą wodą, tylko tak aby zakryć pędy. Studzę. Jeden serek 200 g dokładnie mieszam z kawą. Do miseczek przekładam naprzemiennie łyżeczkę serka waniliowego i kawowego. Banana kroję w paski, ukośnie układam na serku. Z ostudzonego syropu wyjmuję pędy sosny, wykruszam zielone ziarenka. Brązowym syropem polewam serek i posypuję ziarenkami sosny.