Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i pożywne śniadanie jakie zaserwował mi narzeczony w weekendowy poranek :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11279
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6477
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5467
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13486
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5262
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4121
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11279
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6477
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5467
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13486
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5262
Składniki
Jajka ugotować na półtwardo. Pomidory, ogórka i ugotowane jajka pokroić w plastry. Bagietkę przekroić wzdłuż na pół, posmarować majonezem, ułożyć kolejno sałatę, ser, szynkę, jajka, pomidory, ogórki, przyprawić solą, pieprzem. Przykryć drugą połową bagietki i podgrzać w piekarniku ok 5min.