Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 44
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9307
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 44
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9307
Składniki
Do misy blendera włożyć pokrojone na mniejsze części jajka ugotowane na twardo, ciecierzycę z puszki, miąższ awokado, który od razu można skropić sokiem z cytryny. Dodać obrany i pokrojony w plasterki duży ząbek czosnku, posiekaną natkę pietruszki, olej lniany, pieprz czarny świeżo mielony, sól do smaku. Zrobić gładką masę przy pomocy blendera. Smacznego