Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68735
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
Kromki chleba smarujemy odrobiną masła po zewnętrznej stronie. Na rozgrzaną patelnię kładziemy 2 kromki chleba masłem do dołu. Posypujemy parmezanem i szczypiorkiem, przykrywamy drugą kromką i dociskamy. Smażymy na rumiano z obu stron aż ser się rozpuści. W razie konieczności odsączamy na ręczniku papierowym.