Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 204
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20238
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 204
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20238
Składniki
Kromki chleba smarujemy odrobiną masła po zewnętrznej stronie. Na rozgrzaną patelnię kładziemy 2 kromki chleba masłem do dołu. Posypujemy parmezanem i szczypiorkiem, przykrywamy drugą kromką i dociskamy. Smażymy na rumiano z obu stron aż ser się rozpuści. W razie konieczności odsączamy na ręczniku papierowym.