Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie śniadanie to miła odmiana od kanapek czy owsianek. Pysznie wygląda i smakuje doskonale. Wybrałam lekko pikantne wafle kukurydziane z jagłą i pieprzem. Podałam je z twarożkiem z rzodkiewką, szczypiorkiem i chrupiącą zieloną sałatą. Wyszło kolorowo, pysznie i zdrowo. Takie kanapki można zabrać w pudełku śniadaniowym do pracy czy szkoły. Bardzo polecam.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 138
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 138
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31316
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 418
Składniki
Rzodkiewki, sałatę i szczypiorek myjemy i osuszamy. Szczypiorek i rzodkiewki drobno kroimy.
Ser biały mieszamy ze śmietaną i solą do smaku. Dodajemy szczypiorek i rzodkiewki i dokładnie mieszamy.
Na wafel nakładamy sałatę, twarożek i przykładamy drugim waflem. Postępujemy tak do wyczerpania składników.
Gotowe podajemy. Smacznego życzę.