Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie śniadanie to miła odmiana od kanapek czy owsianek. Pysznie wygląda i smakuje doskonale. Wybrałam lekko pikantne wafle kukurydziane z jagłą i pieprzem. Podałam je z twarożkiem z rzodkiewką, szczypiorkiem i chrupiącą zieloną sałatą. Wyszło kolorowo, pysznie i zdrowo. Takie kanapki można zabrać w pudełku śniadaniowym do pracy czy szkoły. Bardzo polecam.
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18954
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 478
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 87
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 66
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18954
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 478
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 87
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 66
Składniki
Rzodkiewki, sałatę i szczypiorek myjemy i osuszamy. Szczypiorek i rzodkiewki drobno kroimy.
Ser biały mieszamy ze śmietaną i solą do smaku. Dodajemy szczypiorek i rzodkiewki i dokładnie mieszamy.
Na wafel nakładamy sałatę, twarożek i przykładamy drugim waflem. Postępujemy tak do wyczerpania składników.
Gotowe podajemy. Smacznego życzę.