Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa propozycja śniadania, można użyć chleba tostowego, ja używam zwykłego
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
1. z chleba odkroić skórki, rozwałkować wałkiem do ciasta , 2. ser i wędlinę pokroić w kostkę, 3. rozwałkowanym chlebkiem wyłożyć formę do muffinek, tworząc jakby chlebowe miseczki, na spód wsypać ser i wędlinę, na wierzch wbić po 1 jajku, posypać solą i pieprzem, 4. wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 8-10 min, uważając żeby jako zbytnio się nie spiekło, smacznego