Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa propozycja śniadania, można użyć chleba tostowego, ja używam zwykłego
Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1649
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1129
Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1649
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1129
Składniki
1. z chleba odkroić skórki, rozwałkować wałkiem do ciasta , 2. ser i wędlinę pokroić w kostkę, 3. rozwałkowanym chlebkiem wyłożyć formę do muffinek, tworząc jakby chlebowe miseczki, na spód wsypać ser i wędlinę, na wierzch wbić po 1 jajku, posypać solą i pieprzem, 4. wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 8-10 min, uważając żeby jako zbytnio się nie spiekło, smacznego