Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszny. Wszystko tu jest co potrzeba, żeby dobrze rozpocząć dzień.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 95
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 982
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 95
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 982
Składniki
Twarożek przełożyć do salaterki i dodać śmietanę. Pomieszać, żeby twarożek stał się bardziej gładki. Dodawać kolejno żółtka starte na tarce na drobnych oczkach, suszone pomidory, pokrojone na pól czarne oliwki, pokrojoną w kostkę szalotkę, posiekaną natkę pietruszki, czerwoną paprykę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wszystko wymieszać. Twarożek gotowy, można zajadać. Smacznego.