Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232161
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19297
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232161
Składniki
Do miseczki przeciskamy czosnek (przez praskę), solimy. Następnie dodajemy majonez, jogurt. Wszystko mieszamy, jeszcze raz doprawiamy do smaku.
Bułki kroimy w poprzek i przypiekamy na suchej patelni, aż będą złociste. Smacznego! :)