Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze świeżych warzyw z wiejską śmietaną, podana do kanapek z dojrzewającą wędlinką.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1839
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14538
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19598
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1839
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14538
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19598
Składniki
Sałatę, rzodkiewki, ogórek i szczypior myjemy, osuszamy z wody. Sałatę rwiemy na kawałki, ogórka, rzodkiewki i szczypior kroimy na drobno.
Dodajemy pokrojoną bazylię, solimy pieprzymy, mieszamy. Dodajemy śmietanę.
Wszystkie składniki mieszamy.
Surówkę możemy podać do wielu dań obiadowych ale smaczna jest również podana do kanapek z wędliną dojrzewającą. Smacznego!!!