Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze świeżych warzyw z wiejską śmietaną, podana do kanapek z dojrzewającą wędlinką.
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 1007
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5478
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 365
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 1007
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5478
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 365
Składniki
Sałatę, rzodkiewki, ogórek i szczypior myjemy, osuszamy z wody. Sałatę rwiemy na kawałki, ogórka, rzodkiewki i szczypior kroimy na drobno.
Dodajemy pokrojoną bazylię, solimy pieprzymy, mieszamy. Dodajemy śmietanę.
Wszystkie składniki mieszamy.
Surówkę możemy podać do wielu dań obiadowych ale smaczna jest również podana do kanapek z wędliną dojrzewającą. Smacznego!!!