Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie z motywami świątecznymi, na razowym chlebie. Zabawnie i smacznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7000
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30526
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29256
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7000
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30526
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29256
Składniki
Z razowego chleba kroimy w poprzek, dwie kromki. Majonez mieszamy z chrzanem, młodym jęczmieniem, dodajemy posiekaną natkę pietruszki i szczypiorek. Mieszamy i pastą smarujemy kromki chleba. Z szynki wycinamy jajeczko, z plastrów sera zajączka. Wszystko układamy na chlebie , jajeczko dekorujemy, rzodkiewką, szczypiorkiem i kukurydzą. Posypujemy siekanym szczypiorkiem.