Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast dżemu na wierzch, polecam aromatyczne jabłuszka. Do tego kawka i idealny jesienny podwieczorek gotowy. :)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1802
Polecam, pychota.
Odsłon: 597
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 487
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1802
Polecam, pychota.
Odsłon: 597
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 487
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w dość cienkie plasterki. (Można skropić odrobiną soku z cytryny, to nie sciemnieją). Na patelni roztopic masło, na nim smazyć jabłka. Gdy bedą lekko miękkie, doprawić cukrem i cynamonem. Gdy smaki się "przegryzą", układac jabłka na ciepłych naleśnikach. Proponuję podawać z dodatkami z punktu 6 i filiżanka aromatycznej kawy. :) Smacznego!