Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast dżemu na wierzch, polecam aromatyczne jabłuszka. Do tego kawka i idealny jesienny podwieczorek gotowy. :)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w dość cienkie plasterki. (Można skropić odrobiną soku z cytryny, to nie sciemnieją). Na patelni roztopic masło, na nim smazyć jabłka. Gdy bedą lekko miękkie, doprawić cukrem i cynamonem. Gdy smaki się "przegryzą", układac jabłka na ciepłych naleśnikach. Proponuję podawać z dodatkami z punktu 6 i filiżanka aromatycznej kawy. :) Smacznego!