Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie soczyste szparagi ubrane w gustowne delikatne bitki!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4512
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26332
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1594
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4512
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26332
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1594
Składniki
Szparagom odłamałam zdrewniałe końcówki. Skropiłam je olejem. i lekko obsypałam solą. Rozbiłam cielęcinę, nadają się plastry szynki, ligawy lub polędwiczki wieprzowe. Rozbite plastry w zależności podzieliłam na pół, posoliłam , popieprzyłam i lekko posmarowałam musztardą. Zawinęłam na dwa razy wokół szparaga. Grilowałam do zrumienienia. Szparagi i cielęcina potrzebują razem około 10 minut. Skropiłam cytryną przed konsumpcją.
:D
Smacznego :)