Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie soczyste szparagi ubrane w gustowne delikatne bitki!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1043
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 968
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1043
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 968
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Składniki
Szparagom odłamałam zdrewniałe końcówki. Skropiłam je olejem. i lekko obsypałam solą. Rozbiłam cielęcinę, nadają się plastry szynki, ligawy lub polędwiczki wieprzowe. Rozbite plastry w zależności podzieliłam na pół, posoliłam , popieprzyłam i lekko posmarowałam musztardą. Zawinęłam na dwa razy wokół szparaga. Grilowałam do zrumienienia. Szparagi i cielęcina potrzebują razem około 10 minut. Skropiłam cytryną przed konsumpcją.
:D
Smacznego :)