Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie soczyste szparagi ubrane w gustowne delikatne bitki!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 37
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1105
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 468
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 37
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1105
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 468
Składniki
Szparagom odłamałam zdrewniałe końcówki. Skropiłam je olejem. i lekko obsypałam solą. Rozbiłam cielęcinę, nadają się plastry szynki, ligawy lub polędwiczki wieprzowe. Rozbite plastry w zależności podzieliłam na pół, posoliłam , popieprzyłam i lekko posmarowałam musztardą. Zawinęłam na dwa razy wokół szparaga. Grilowałam do zrumienienia. Szparagi i cielęcina potrzebują razem około 10 minut. Skropiłam cytryną przed konsumpcją.
:D
Smacznego :)