Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie soczyste szparagi ubrane w gustowne delikatne bitki!
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 32
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 671
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 32
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 671
Składniki
Szparagom odłamałam zdrewniałe końcówki. Skropiłam je olejem. i lekko obsypałam solą. Rozbiłam cielęcinę, nadają się plastry szynki, ligawy lub polędwiczki wieprzowe. Rozbite plastry w zależności podzieliłam na pół, posoliłam , popieprzyłam i lekko posmarowałam musztardą. Zawinęłam na dwa razy wokół szparaga. Grilowałam do zrumienienia. Szparagi i cielęcina potrzebują razem około 10 minut. Skropiłam cytryną przed konsumpcją.
:D
Smacznego :)