Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie soczyste szparagi ubrane w gustowne delikatne bitki!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Szparagom odłamałam zdrewniałe końcówki. Skropiłam je olejem. i lekko obsypałam solą. Rozbiłam cielęcinę, nadają się plastry szynki, ligawy lub polędwiczki wieprzowe. Rozbite plastry w zależności podzieliłam na pół, posoliłam , popieprzyłam i lekko posmarowałam musztardą. Zawinęłam na dwa razy wokół szparaga. Grilowałam do zrumienienia. Szparagi i cielęcina potrzebują razem około 10 minut. Skropiłam cytryną przed konsumpcją.
:D
Smacznego :)