Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna alternatywa dla kanapek
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 215
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15409
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 215
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15409
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, 2. jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach (do startych jajek nie potrzeba tak dużo majonezu), 3. do jajek dodać 2 łyżki startego na drobnej tarce żółtego sera, 4. szczypiorek umyć, drobno pokroić, dodać do jajek, 5. wszystkie składniki wymieszać, dodać sól i pieprz, smacznego