Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybka pasta z awokado i jajek, czyli ekspresowe smarowidło do pieczywa :-) Czas przygotowania to 10 minut. Prosta, zdrowa i pożywna, zachęcam do wypróbowania!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 437
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2032
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 437
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Miękkie awokado obrać ze skórki, skropić sokiem z cytryny i rozgnieść widelcem na papkę. Do jajek i awokado dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, jogurt i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, ponownie wymieszać i pasta gotowa. Smacznego!