Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybka pasta z awokado i jajek, czyli ekspresowe smarowidło do pieczywa :-) Czas przygotowania to 10 minut. Prosta, zdrowa i pożywna, zachęcam do wypróbowania!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 379
Polecam.
Odsłon: 436
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 379
Polecam.
Odsłon: 436
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Miękkie awokado obrać ze skórki, skropić sokiem z cytryny i rozgnieść widelcem na papkę. Do jajek i awokado dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, majonez, jogurt i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, ponownie wymieszać i pasta gotowa. Smacznego!