Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i smaczna pasta kanapkowa z tuńczyka
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8128
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8128
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Składniki
Najlepiej jest zakupić tuńczyka w puszce w sosie własnym. Należy go odsączyć na sitku i przełożyć do miseczki. Dodajemy 2 łyżeczki majonezu, sól i pieprz do smaku i wszystko ugniatamy i rozdrabniamy widelcem jednocześnie mieszając. Po chwili mamy gotową pastę. Proszę jednak uważać z solą bo tuńczyk z puszki jest już dość słony.
Zapraszam też do obejrzenia filmu, w którym pokazuję jak przygotować pastę i jak zrobić z nią super pyszną kanapkę :)