Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i smaczna pasta kanapkowa z tuńczyka
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414268
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2271
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414268
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2271
Składniki
Najlepiej jest zakupić tuńczyka w puszce w sosie własnym. Należy go odsączyć na sitku i przełożyć do miseczki. Dodajemy 2 łyżeczki majonezu, sól i pieprz do smaku i wszystko ugniatamy i rozdrabniamy widelcem jednocześnie mieszając. Po chwili mamy gotową pastę. Proszę jednak uważać z solą bo tuńczyk z puszki jest już dość słony.
Zapraszam też do obejrzenia filmu, w którym pokazuję jak przygotować pastę i jak zrobić z nią super pyszną kanapkę :)