Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie placki doskonałe na śniadanie lub kolację.
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 229
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 121
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 247
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2210
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 111
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 229
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 121
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 247
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2210
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 111
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 98
Składniki
Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dokładnie mieszamy i smażymy na suchej patelni (jeżeli nie mamy takiej z teflonem lub inną powłoką nie powodująca przywieranie, to do smażenia należy użyć odrobiny oleju).
Smażymy po kilka minut z każdej strony i podajemy na ciepło lub zimno z owocami, miodem, dżemem lub innymi ulubionymi dodatkami.