Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo podstawowe śniadanie, ale jakie ono jest pyszne. Cała moja rodzina uwielbia to danie. Oczywiście można w ten sposób ugotować obiad lub coś przekąsić. Wszystko jest niezwykle proste, przygotowuje się w 10 minut.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ziemniaki pokroić w cienkie paski i smażyć na oleju roślinnym na średnim ogniu. W międzyczasie posiekaj kiełbaski i pomidory, ubij jajka solą. Gdy ziemniaki będą gotowe, polać jajka i polać kiełbasą, pomidorem lub innym nadzieniem. Można oczywiście posypać serem. Przykryj i trzymaj na małym ogniu przez 7 minut. Smacznego!