Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo podstawowe śniadanie, ale jakie ono jest pyszne. Cała moja rodzina uwielbia to danie. Oczywiście można w ten sposób ugotować obiad lub coś przekąsić. Wszystko jest niezwykle proste, przygotowuje się w 10 minut.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 125
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20719
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27019
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4412
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 125
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20719
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27019
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4412
Składniki
Ziemniaki pokroić w cienkie paski i smażyć na oleju roślinnym na średnim ogniu. W międzyczasie posiekaj kiełbaski i pomidory, ubij jajka solą. Gdy ziemniaki będą gotowe, polać jajka i polać kiełbasą, pomidorem lub innym nadzieniem. Można oczywiście posypać serem. Przykryj i trzymaj na małym ogniu przez 7 minut. Smacznego!