Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione zapiekanki mojej córci.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10539
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4554
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424370
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10539
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4554
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424370
Składniki
Bułeczki przekrawam na połówki. Smarujemy każdą ketchupem i obsypujemy ziołami.
Plasterki parówek układamy na bułkach ( u mnie na trzech tylko sam ser) i obsypujemy startym na tarce o grubych oczkach serem.
Bułeczki zapiekamy w piekarniku prze 7-8 minut w piekarniku nagrzanym do temp,180'C .
Najsmaczniejsze są zaraz po upieczeniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))