Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest dużo pysznej galaretki, wędlinka jest smaczna, domowa i wiemy co jemy.................SMACZNEGO!!!
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 93
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 253
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 291
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 93
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 253
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 291
Składniki
udka średnie wielkości umyć, osuszyć i mięso obrać z kości bez skóry i chrząstek, dodać wszyskie składniki i tak długo wyrabiać aż masa będzie kleista
masę przełożyć do woreczka, włożyć do szynkowara "kliknij i ZOBACZ-szynkowar "SINGIEL", zamknąć szybkowar i schować do lodówki na 24 godziny
do garnka włożyć podstawkę lub ściereczkę, wstawić szynkowar, wlać wodę do do wysokości szynkowara, gdy woda osiągnie 85 C to w tej temperaturze parzyć (nie gotować) 90 minut, szynkowar opłukać zimną wodą i schowac dolodówki najlepiej na całą noc
szynkowar polać krótko gorącą wodą, otworzyć i woreczek lekko można wyjąć