Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznej jajecznicy, która dzięki niesamowitej "czarnej soli" kala namak doskonale imituje smak jajka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
Tofu kruszyny w palcach i podsmażamy na odrobinie oleju, aż nabierze złotego koloru.
Dodajemy wodę, szczypiorek, pieprz, kurkumę i nieaktywne płatki drożdże. Gotujemy do całkowitego zredukowania płynu.
Doprawiamy czarną solą (najlepiej robić to stopniowo, nie dodając zbyt dużej ilości na raz), mieszamy i podajemy że świeżym pieczywem.