Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
mandolina do pokrojenia ogórka, tarka
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232171
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232171
Składniki
Trzeba przygotować ulubione pasty i je wymieszać. Ogórka do pasty z fetą najpierw trzeba zetrzeć i lekko posolić i dokładnie odcisnąć. Pasta z ogórkiem świeżym dodaje świeżości. Pasta z wędzoną rybą to przewodni smak. Pasta z ogórkiem konserwowym to akcent kwaśny. Pasta jajeczna dodaje kremowości i żółtego koloru. Pasta z buraczkami dodaje ostrości i kolorku.
Kromki pieczywa tostowego okrawa się do równa. Ścinki można wysuszyć i wykorzystać do bułki tartej. Kromki przekłada się pastami. Domek smaruje się majonezem. Plastry ogórka najlepiej lekko posolić i odsączyć aby były łatwiejsze podczas układania. Jeśli przygotowujemy tort wcześniej, dachówkę lepiej położyć przed podaniem, żeby nie wyschła za bardzo.
Smacznego :)