Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe, wegańskie, pożywne i lekkie śniadanie lub przekąskę.
Nóż, deska
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8676
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8676
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Tortillę smarujemy hummusem, kładziemy sałatę na całość. W dolnej części układamy paprykę pokrojoną w słupki (ok 8 słupków na 1 tortillę), 2 pomidory suszone przekrojone na pół. Zawijamy rolkę od dołu.
Zawinięte tortille możemy włożyć na 30min-1h do lodówki żeby zmiękły. Jeśli nie mamy czasu, możemy od razu kroić.
Kroimy tortillę na 10 części. Najpierw na pół, potem po 5 dla ułatwienia :) Smacznego!