Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, aromatyczne, włoskie- czyli śniadanko tak jak lubię:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Oliwę, bazylię, serek, czosnek, sól i orzechy zblendowałam na gładką masę. Posmarowałam nią 4 kromki chleba tostowego, na wierzchu ułożyłam pokrojoną mozzarellę i pomidory. Przykryłam drugą kromką chleba. Zapiekałam w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 5 minut i śniadanie gotowe:)