Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, aromatyczne, włoskie- czyli śniadanko tak jak lubię:)
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2144
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 145
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2144
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 145
Składniki
Oliwę, bazylię, serek, czosnek, sól i orzechy zblendowałam na gładką masę. Posmarowałam nią 4 kromki chleba tostowego, na wierzchu ułożyłam pokrojoną mozzarellę i pomidory. Przykryłam drugą kromką chleba. Zapiekałam w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 5 minut i śniadanie gotowe:)