Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31294
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31294
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Jajko dokładnie wymieszaj z mlekiem i cukrem.
Zamocz kromki chałki z obydwu stron w przygotowanej masie jajecznej.
Układaj je na rozgrzanej patelni z rozpuszczonym masłem, smaż na złoty kolor z obydwu stron. Tak usmażone tosty, posmaruj dżemem truskawkowym.