Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie we włosko-francuskim klimacie. W tym przepisie łączymy francuskie tosty ze świeżymi pomidorami i cudownym serem mozzarella, według nas jest to połączenie idealne. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 720
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 109
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2800
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 720
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 109
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2800
Składniki
Jajka rozbijamy do miski, mieszamy z mlekiem i solimy Na patelni rozgrzewamy olej Kromki chleba namaczamy w jajku z mlekiem i smażymy do uzyskania złotego koloru (kilka minut) Przed końcem smażenia możemy nałożyć plasterki mozzarelli na kromkę aby lekko się stopiła
Usmażone tosty kładziemy na ręcznik papierowy w celu odsączenia nadmiaru tłuszczu Na każdy tost nakładamy plasterki pomidora i mozzarelli Tosty można podawać z pokrojoną w drobną kostkę cebulką