Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie we włosko-francuskim klimacie. W tym przepisie łączymy francuskie tosty ze świeżymi pomidorami i cudownym serem mozzarella, według nas jest to połączenie idealne. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 10
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 133
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 204
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 318
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 10
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 133
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 204
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 318
Składniki
Jajka rozbijamy do miski, mieszamy z mlekiem i solimy Na patelni rozgrzewamy olej Kromki chleba namaczamy w jajku z mlekiem i smażymy do uzyskania złotego koloru (kilka minut) Przed końcem smażenia możemy nałożyć plasterki mozzarelli na kromkę aby lekko się stopiła
Usmażone tosty kładziemy na ręcznik papierowy w celu odsączenia nadmiaru tłuszczu Na każdy tost nakładamy plasterki pomidora i mozzarelli Tosty można podawać z pokrojoną w drobną kostkę cebulką