Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita przekąska przede wszystkim dla dzieci. Bardzo szybka w przygotowaniu, idealna na dziecięce party, ale nie tylko! Myślę, że takie słodkie śniadanie czy podwieczorek sprawdzi również w każdej grupie wiekowej, a więc chrupcie na zdrowie!
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 98
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 78
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 98
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 78
Składniki
Kromki chleba posmarować z dwóch stron masłem lub margaryną, obsmażyć na patelni na rumiano. W każdym plastrze sera zrobić na środku, np. za pomocą kieliszka, dziurkę. Na każdą kromkę położyć plaster ananasa i plaster sera. Dziurki wypełnić dżemem z żurawiny. Kromki ułożyć na blasze i wstawić do nagrzanego do 180° piekarnika. Zapiekać do roztopienia się sera.