Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty francuskie w wersji na słono. Do ich przygotowania najlepiej wykorzystać kilkudniowe pieczywo.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7621
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7621
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, odrobiną soli i pieprzu, dokładnie roztrzepać. Chleb obtaczać w jajku i kłaść na rozgrzanym maśle, posypać posiekaną cebulką i czosnkiem, smażyć aż zbrązowieje, i odwrócić na drugą stronę. Przełożyć na talerz, posypać resztą czosnku i cebulki, podawać na ciepło.