Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty francuskie w wersji na słono. Do ich przygotowania najlepiej wykorzystać kilkudniowe pieczywo.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 43
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2820
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4183
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 43
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2820
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4183
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, odrobiną soli i pieprzu, dokładnie roztrzepać. Chleb obtaczać w jajku i kłaść na rozgrzanym maśle, posypać posiekaną cebulką i czosnkiem, smażyć aż zbrązowieje, i odwrócić na drugą stronę. Przełożyć na talerz, posypać resztą czosnku i cebulki, podawać na ciepło.