Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja na weekendowe, śniadanie. Tosty są pyszne, wręcz genialne - chrupiący wierzch i miękki, słodko-kwaśny środek. Pycha!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu, dokładnie roztrzepać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Do miseczki przełożyć 2 łyżki serka dodać cukier puder do smaku i dokładnie wymieszać. Kromki wysmarować serkiem, ułożyć jabłko na środku, posypać żurawiną i złożyć kromki razem. Chleb zamoczyć w mleku z jajkiem z obu stron. Na patelni roztopić masło i smażyć kromki na średnim ogniu z obu stron.