Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja na weekendowe, śniadanie. Tosty są pyszne, wręcz genialne - chrupiący wierzch i miękki, słodko-kwaśny środek. Pycha!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7716
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7716
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 249
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2758
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 560
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu, dokładnie roztrzepać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Do miseczki przełożyć 2 łyżki serka dodać cukier puder do smaku i dokładnie wymieszać. Kromki wysmarować serkiem, ułożyć jabłko na środku, posypać żurawiną i złożyć kromki razem. Chleb zamoczyć w mleku z jajkiem z obu stron. Na patelni roztopić masło i smażyć kromki na średnim ogniu z obu stron.