Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja na weekendowe, śniadanie. Tosty są pyszne, wręcz genialne - chrupiący wierzch i miękki, słodko-kwaśny środek. Pycha!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu, dokładnie roztrzepać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Do miseczki przełożyć 2 łyżki serka dodać cukier puder do smaku i dokładnie wymieszać. Kromki wysmarować serkiem, ułożyć jabłko na środku, posypać żurawiną i złożyć kromki razem. Chleb zamoczyć w mleku z jajkiem z obu stron. Na patelni roztopić masło i smażyć kromki na średnim ogniu z obu stron.