Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja na weekendowe, śniadanie. Tosty są pyszne, wręcz genialne - chrupiący wierzch i miękki, słodko-kwaśny środek. Pycha!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6017
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6017
        
        
                Składniki
Jajko połączyć z mlekiem, cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu, dokładnie roztrzepać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Do miseczki przełożyć 2 łyżki serka dodać cukier puder do smaku i dokładnie wymieszać. Kromki wysmarować serkiem, ułożyć jabłko na środku, posypać żurawiną i złożyć kromki razem. Chleb zamoczyć w mleku z jajkiem z obu stron. Na patelni roztopić masło i smażyć kromki na średnim ogniu z obu stron.