Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1325
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1790
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 246
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 571
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1325
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1790
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 246
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 571
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Paluszki krabowe i ogórki kwaszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko dokładnie wymieszać z dodatkiem majonezu, czarnego pieprzu i soli. Pasta gotowa. Na kromkę chleba tostowego nakładać przygotowaną pastę i przykładać drugą kromką. Lekko docisnąć. Zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na rozgrzanym na patelni oleju rzepakowym. Smacznego.