Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na kolację lub śniadanie (jeśli rano mamy czas na zrobienie ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3823
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3823
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Pieczarki, cebulę i paprykę drobno kroimy. Rozgrzewamy na patelni masło i wsypujemy pieczarki i cebulę. Dodajemy sól, pieprz, paprykę, bazylię. Smażymy od 3 do 4 minut. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę i smażymy jeszcze pół minuty.
Na blasze wyłożonej papierem układamy 12 kromek tostowego chleba. Na każdą kromkę kładziemy kolejno: farsz z pieczarek, plasterek kiełbasy, plaster żółtego sera i polewamy każdą keczupem. Blachę wkładamy do piekarnika nagrzanego na 200 stopni na 8 do 10 minut.
Teraz drobno kroimy szczypiorek. Następnie wyciągamy z piekarnika tosty i posypujemy szczypiorkiem. Rozkładamy na talerzyki i życzymy smacznego.